ДЕЧЈА НЕДЕЉА

Дечја недеља 2023/24.године

И ове школске године, низом различитих активности, обележена је Дечја недеља.Слоган „Велико срце деце Србије“ био је инспирација за све ученике, родитеље и наставнике наше школе.

         Ученици од првог до четвртог разреда су са својим учитељима  пожелели да осликају школско двориште, стазе и спортске терене,  а мскенбал је био прилика да они  и њихови родитељи буду креативни и направе необичне маске и костиме којима че се поносити.

       „ Колачијада“ је послужила као догађај коме су присуствовали сви  ученици, наставници и родитељи, а циљ је био прикупљање хуманитарне помоћи за децу која се лече од ретких болести.

         Ученици који похађају драмску секцију су са наставницом српског језика и књижевности Мирјаном Милетић припремили представу на тему Модерна Пепељуга. После изведене представе, проломио се громогласан аплауз и одушевљење публике у холу наше школе.

        Спортски дан је био незаобилазан, јер је измамио осмехе на лицима наших ученика, жељу за доказивањем, победом, пробудивши такмичарски дух… Наставник физичког и здравственог васпитања Драган Ђурковић координирао је такмичењем у рукомету и одбојци.

Фотографија-1

Image 1 of 5